top of page
Flyman-HERO (6).png

Om företaget

MTM MaskinTeknik i Mälardalen AB

Om oss

Ett mångsidigt företag med rötterna i Mälardalen.

MTM är en ledande expert inom montering och underhåll av centralsmörjsystem och dieselvärmare. Med en gedigen erfarenhet och en stark förpliktelse till hög kvalitet, säkerställer vi pålitliga lösningar för våra kunder.

 

Vårt dedikerade team av tekniker och servicetekniker är skickligt utbildade för att möta och överträffa kundernas förväntningar.

Om oss

En hög nivå av service
helt enkelt.

Vi strävar inte bara efter att erbjuda exceptionell service och montering, utan vi är också stolta återförsäljare av fett och oljeprodukter från erkända varumärken som Total och Agrol.

 

Genom att erbjuda dessa högkvalitativa produkter kompletterar vi vårt tjänsteutbud och säkerställer att våra kunder har tillgång till de bästa smörjmedlen för sina specifika behov.

Om oss

Med passion och kunskap, levererar vi!

Vår passion för branschen, kombinerat med vår starka leverantörsrelation, gör att vi kan leverera produkter och tjänster som håller högsta standard.

 

Oavsett om det gäller att installera avancerade smörjsystem eller erbjuda pålitliga dieselvärmare, strävar MTM efter att vara din pålitliga partner för alla behov inom detta område.

Kom igång

Är du sugen på att veta mer?

Kontakta oss för att få mer information om våra produkter och tjänster. Vi är glada att svara på dina frågor och besvara dina förfrågningar så snart som möjligt. 

bottom of page